De Smaken

Produkt informatie diverse soorten Royal T-Stick thee

Alle melanges zijn 100% natuurlijk, dat verschil proef je

Aroma

Het geperfectioneerde perforatiepatroon van de Royal T-stick vermeerdert de verspreiding van de thee dat zorgt voor een goed aroma. Het ontwerp van de Royal T- stick zorgt ervoor dat de Tannine onder in de T-stick achterblijft waardoor het onmogelijk is dat de thee bitter wordt. Door de vormgeving van de Royal T- stick behoort geknoei en geklieder met heet water tot het verleden. De unieke perforatiegaatjes zorgen ervoor, dat het overtollige water wordt geabsorbeerd. De Royal T- stick bevat 1.9 gram hoogwaardige thee, wat ideaal is om een goede smaak te garanderen.

Assam Tea

Assam is een bosrijk, laaggelegen gebied in Noord-Oost India en is één van de meest vruchtbare gebieden in India. De thee die hier vandaan komt, behoort tot de beste soorten thee van de wereld. Assam thee kenmerkt zich door zijn donkere kleur en krachtige, volle smaak.

High Tea

High Tea is Zwarte thee van zeer hoge kwaliteit en is gemaakt van de bladeren van Camellia Sinensis. Door zwaardere oxidatie dan de witte -, groene – en oolong variëteiten is over het algemeen de smaak sterker en bevat deze soort meer cafeïne dan lichter geoxideerde theesoorten.

Earl Grey

Earl Grey is een benaming voor een melange van zwarte thee, op smaak gebracht met bergamotolie, gewonnen uit de schil van de vruchten van de citrusachtige bergamotplant. De Earl Grey thee is genoemd naar graaf Charles Grey (1764–1845), een Brits staatsman en premier. Het verhaal gaat dat de thee hem als cadeau werd aangeboden toen tijdens een handelsmissie naar Azië een van zijn medewerkers een jongen van de verdrinkingsdood zou hebben gered. Uit dankbaarheid zou de vader van de jongen aan Earl Grey het recept hebben gegeven.

Hoge kwaliteit

De van hoge kwaliteit verwerkte zwarte en groene thee is afkomstig uit het Assam gebied te India. De eveneens van hoge kwaliteit Rooibos thee is afkomstig uit Zuid~Afrika. De zwarte Assam thee met een natuurlijke vruchtensmaak bevat echte stukjes fruit.

Moroccan Mint Groene Thee (Assam)

Moroccan NANA Mint Groene thee. Moroccan mint heeft een verfrissende en tintelende smaak die proeft naar vers geplukte muntblaadjes. Een volle en rustgevende smaak voor overdag of als achterafje na het avondeten. Gemaakt van 100% natuurlijke gecertificeerde Moroccan “Nana” mint; Royal T-Stick gebruikt alleen hoogwaardige en gekwalificeerde thee, met echte stukjes fruit – Niks meer en niks minder. leo.

Groene Thee (Assam)

Groene thee wordt al 5000 jaar in China gedronken. Het is van dezelfde plant afkomstig als zwarte thee. Groene thee bladeren worden echter licht gestoomd voordat ze worden gedroogd, waardoor de fermentatie-enzymen worden geïnactiveerd en fermentatie niet optreedt. Tijdens het fermenteren worden de gezondheidsbevorderende polyfenolen geoxideerd en worden cafeïne en de typische thee-aromastoffen van zwarte thee gevormd.

Vruchten Thee ´gearomatiseerde zwarte thee´

In deze soorten thee worden zwarte thee (Assam) en alleen maar natuurlijke aroma’s gebruikt. De “vruchtenthee varianten” bevatten echte stukjes fruit.Royal Coffee & Tea Innovations B.V.• Praam 13 • 1725 BE Oudkarspel ( Alkmaar) • The Netherlands • +31 (0)226 335 580 • info@royaltstick.nl • www.royaltstick.nl