Marokkaanse muntthee goed voor je?

Marokkaanse muntthee goed voor je?

We zijn dol op Marokkaanse muntthee. In Marokko is de Marokkaanse muntthee de hoofddrank in alle delen van het land, voor jong en oud. Het is niet alleen zoet en verfrissend, maar het heeft ook tal van gezondheidsvoordelen voor degenen die het drinken. Omarm daarom een kopje Marokkaanse muntthee, voeg het toe aan je assortiment en drink regelmatig een kop Marokkaanse muntthee. Je doet er zowel je smaakpapillen als je gezondheid een plezier mee.

Een stukje geschiedenis over de Marokkaanse Muntthee

Door de geschiedenis heen consumeerden Marokkanen dagelijks deze muntthee, niet alleen vanwege de unieke smaak, maar ook vanwege de gezondheidsvoordelen die variëren van kalmering, het reguleren van een betere slaap tot het behouden van een goede mondgezondheid.

 Marokkanen verwerkten de munt niet allleen in de thee, maar voegde deze ook toe aan verschillende gerechten.

Wij van Royal T-Stick hebben deze pure authentieke smaak in een Tea Stick verpakt, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van deze heerlijke thee. Het enige dat je hoeft te doen is de Tea Stick omroeren in heet water en de thee is klaar.

 Marokkaanse thee is een hoofddrank in Marokko en inmiddels is deze drank ook in Nederland niet meer weg te denken. Deze overweldigend verfrissende thee bevat tal van gezondheidsvoordelen. We noemen vijf voordelen van Marokkaanse muntthee die je zullen aanmoedigen om te genieten van een heerlijke en gezonde kop - of twee - per dag.

Vijf voordelen van Marokkaanse muntthee 

Verlicht ademhalingsproblemen

Of het nu gaat om allergieën of infecties, een verstopte neus, of hoestbuien. De kwalen kunnen iemands welzijn flink ruïneren. Gelukkig bevat muntthee van nature een menthol, die kalmerend werkt op je luchtwegen. Menthol is op zichzelf een bekend ontstekingsremmend, krampstillend en pijnstillend middel. Een dampende kop hete thee is misschien precies wat je nodig hebt als je verkouden bent.

Verhoogt je immuunsysteem

Muntthee staat op één lijn met de multivitaminen in je kast. In de verse munt zit een royale portie fluoride, calcium, magnesium, koper en selenium. Deze mineralen versterken allemaal de immuunsysteem. Omdat de Marokkaanse muntthee van Royal T-Stick gemaakt is van verse munt uit een hoogwaardige Indiaanse plantage, bevat deze de essentiële mineralen die nodig zijn om je immuunsysteem te versterken. Drink regelmatig een kop Marokkaanse Muntthee van Royal T-Stick en je versterkt een deel van je immuunsysteem.

Gezondheid van Marokkaanse muntthee komt het hele lichaam en geest ten goede

Een enkele kop Marokkaanse muntthee bevat veel van de helende eigenschappen die verschillende pillen en tabletten hebben, zonder dat deze bijwerkingen hebben.

Het is een reden waarom de Marokkaanse mensen de thee al zoveel eeuwen consumeren. Bij regelmatig gebruik van deze thee kan de ernst van bepaalde aandoeningen verminderen en lichaam en geest beschermen tegen andere.

Bij Royal T-Stick kun je deze Marokkaanse muntthee bestellen. Deze Tea Stick is hygienisch verpakt in een folie die gemaakt is van plantenvezels en volledig composteerbaar.

Marokkaanse muntthee kalmeert de geest

Stress is van tijd tot tijd onvermijdelijk en kan zelfs ons leven verstoren. Wanneer het de hersenen beïnvloedt met zijn vele zenuwverbindingen, voelt de rest van het lichaam de impact ook.

Het kan een uitdaging zijn om stress te elimineren, maar Marokkaanse muntthee kan helpen. Het aroma kan gevoelens van frustratie, angst en vermoeidheid verminderen.

Onderzoekers ontdekten dat het inademen van de muntgeur - de groene munt die Marokkanen gebruiken in muntthee - de stress kan verlichten voor mensen.

Met zijn natuurlijke stemming stabiliserende en kalmerende eigenschappen die je helpen te ontspannen na een lange dag. Deze eigenschappen kunnen je lichaam aanmoedigen om te ontspannen door zich te richten op neurotransmitters in je hersenen die verantwoordelijk zijn voor gevoelens van stress.
Wanneer je lichaam zich beter voelt, voelt je geest dat ook.

Verbetert de spijsvertering

Marokkaanse muntthee kan wonderen doen voor spijsverteringssymptomen zoals een opgeblazen gevoel.

Het is een natuurlijke remedie om patiënten met het prikkelbare darm syndroom (PDS) te helpen vanwege het verkoelende effect van menthol in muntthee, dat helpt bij het kalmeren van een maagklachten en het reguleren van de spijsvertering. Menthol kan de buikspieren ontspannen die kunnen samentrekken en krampen kunnen veroorzaken. Het verhoogt ook de gal in de maag, wat helpt om voedsel gemakkelijk te verteren, het gevoel van misselijkheid te verminderen en ervoor te zorgen dat uw spijsverteringsstelsel efficiënt blijft werken.

De Marokkaanse muntthee van Royal T-Sticks is een heerlijke, frisse, van nature zoete, cafeïnevrije drank. Naast de voordelen die deze Marokkaanse muntthee heeft is het ook een heerlijke en verfrissende manier om gezond te blijven. Veel gezinnen drinken de hele dag door deze Marokkaanse thee. In de Marokkaanse cultuur zit deze thee diepgeworteld en wordt het bij elke traditie gedronken. In Nederland is deze thee ook niet meer weg te denken en wordt het steeds vaker gedronken.

Marokkaanse muntthee is heel lekker en gezond! Bestel de Marokkaanse muntthee en ervaar de authentieke smaakbeleving!